tag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post2863552774727863759..comments2024-01-18T21:30:51.964+01:00Comments on MED PINNER OG GARN, og mere til...: "BEINTRÅKKA" jordbærsyltetøyGørillhttp://www.blogger.com/profile/18293666148480520701noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-36273245375177528952012-07-08T12:27:50.751+02:002012-07-08T12:27:50.751+02:00Tusind tak for dit svar. Må se om der findes noget...Tusind tak for dit svar. Må se om der findes noget lignende her i landet.<br />God søndag :-).Anne-Mettes Oaserhttps://www.blogger.com/profile/13448798720791458635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-67270632988014981112012-07-08T11:11:48.976+02:002012-07-08T11:11:48.976+02:00Takk for det Gørill :0). Digger å lage desse sjala...Takk for det Gørill :0). Digger å lage desse sjala. Harikkje peiling på kor amgne eg har laga, men dei forsvinn alle som ein.<br />Eg bruker Bruker sukrin eller Tagatesse. Sistnevnte bruker eg mest. Trenger ikkje så mye søtt i når ein bruker og og i tillegg har vendt seg til å ikkje bruke så mye søtt. Går heilt supert. Du må da ikkje gi opp lavkarbokostholdet. Treng ikkje å vere striks vet du. Eg har eit mye bedre liv med det kostholdet. Sliter litt no, men det er jo fordi dette kneet verdt verre og verre. Og det kostholdet kan ikkje redde det kneet. Bruk ikkje meir enn halvparten av den søtningsmengden du bruker, viss du bruker Tagatesse. Det dyrt, men det er verdt det. Eg bruker enda mindre enn det.. Håper dette var til litt hjelp. klem<br /><br />Godkjenn Opphev Slett SvarGretahttp://gretashobby.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-69798152268917731412012-07-08T00:32:55.995+02:002012-07-08T00:32:55.995+02:00Deilig med jordbærsyltetøy! Og vi har alle våre me...Deilig med jordbærsyltetøy! Og vi har alle våre metoder. Her i huset er det noen som ikke liker "klumper" i syltetøyet, så jeg bruker stavmikseren. Det blir jo mer som puré, men jordbærsyltetøyspiseren er fornøyd.<br />Ha en riktig fin søndag!ANNEPÅLANDEThttps://www.blogger.com/profile/13931106873351754189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-43099778758837938942012-07-07T22:21:34.496+02:002012-07-07T22:21:34.496+02:00Det problemet har eg ikkje att der er att bær elle...Det problemet har eg ikkje att der er att bær eller syltetøy o frysen. Det vert alltid forlite. håper vi kalrer å bonkre opp nok i år. Mange måter å lage syltetøy på skjønner eg. Den der har eg aldri hørt om før. Mensikekrt ikkje dumt. KOS DEG EMD BÆRE DU. dET HAR EG OG GJORT I KVLEDGretahttp://gretashobby.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-25719219953716594892012-07-07T21:13:17.168+02:002012-07-07T21:13:17.168+02:00Mmmmm.... ingenting er bedre. Og det blir sikkert ...Mmmmm.... ingenting er bedre. Og det blir sikkert ikke vanskelig å få avsetnibg på syltetøyet. Fortsatt god sommer!Bodilhttp://bodilshobby.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-756252481383024138.post-91609525097134554002012-07-07T17:43:53.366+02:002012-07-07T17:43:53.366+02:00Det lyder vældig smart. Hvad er Certo?
God weekend...Det lyder vældig smart. Hvad er Certo?<br />God weekend.Anne-Mettes Oaserhttps://www.blogger.com/profile/13448798720791458635noreply@blogger.com