mandag 12. september 2011

Det siste først
Noe av det siste jeg har strikket er noen små babytepper til Ullevåls nyfødt intensiv avdeling. Amandaprosjektet til Rikshospitalet har jo fått så mye reklame i det siste, så jeg valgte Ullevål Sykehus i stedet. Begge mine svigerdøtre har jo også jobbet der, så da ble det et naturlig valg. Det første teppet strikket jeg i et babyull superwash garn etter egen oppskrift. Forminsket Odessaluen som tilbehør.


Så kom jeg over et mønster i den nærmeste garnbutikken (med henvisning til Amandaprosjektet). Det er strikket i Drops Merino Ekstra Fine, superwash det også. Det tok bare et par kvelder på pinne 4,5. Det ble en hvit lue til dette også.Jeg forelsket meg i Dropsgarnet, det er utrolig mykt og deilig.
Nå var jeg så godt igang så jeg strikket et par tepper til.


Laget noen små etiketter med garntype og vaskeanvisning som jeg festet til teppene.


Til teppene i Dropsgarnet gikk det akkurat med to nøster. La opp 60 masker og strikket
opp det første nøstet. Så strikket jeg luen, 42 masker la jeg opp til den.
Resten av garnet brukte jeg helt opp på teppet.
Veldig hyggelig å gi fra seg!


6 kommentarer:

 1. No tror eg det går greit. Det nye kan vere litt vanskelig i blant. Og du har jo valgt ny sort blogg også. tøft gjort det.
  Eg skal ikkje kalge skjønner eg hehe. Ei uke på hotel åleine i Tyskland med akutt sjuk mann. Det høres veldig ille ut. Heldigvis har vi strikketøyet som holder oss med selskap og kan roe oss ned i stressende situasjoner. Lykke til videre med den nye bloggen. Eg følger deg

  SvarSlett
 2. Hei :))))
  Nå ble jeg glad!
  Takk for at du er tilbake.
  jeg er ikke heller alltid like ivrig på å blogge, men det kommer jo noen innlegg sånn av og til og så er det jo hyggelig å følge med på hva andre lager, så litt blogglesing blir det jo.
  Angående utformingen av bloggen så kommer det etter hvert som du blir kjent. Jeg er glad du valgte blogspot for da er det så mye lettere å finne deg og se når du oppdaterer. jeg legger deg på lista mi. - og så skal jeg sende deg en mail.

  SvarSlett
 3. hei og velkommen tilbake:))koselig å høre fra deg igjen.Her har du strikket flotte tepper og luer til våre alle sjøreste på jord,prematurbarna,blir noen glade personer som motar disse deilige gavene.

  SvarSlett
 4. Det var da dejligt, at du er her igen. Sikke fine ting du har strikket. At du synes godt om Merinogarnet fra Drops kan jeg forstaa. Du kan da tro at Baby-Merino er lige saa dejligt, men tyndere. Velkommen tilbage!
  Hilsen Amelie

  SvarSlett
 5. Så koselig - takk for sist og takk for tips vedr sammenhekling. Skal sjekke ut.
  Nydelige tepper du har strikket og det til et godt formål.
  Jeg er også veldig glad i Drops sitt Merino Extra fine - helt kløfritt og passer bra til barneklær.
  Vi "snakkes"! Ha en fortatt finfin dag:)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har lagd til nyfødte, små knøtt, Gørill!!!

  SvarSlett