mandag 30. januar 2012

Mysteriesokker, del 4

Så har jeg "slitt" meg gjennom clue 4 på mysteriesokkene.
Neida, det var ikke så veldig vanskelig, men så mye vrangt og vridd rett
skal man lete lenge etter. Med vridninger på så godt som
alle omganger har det tatt sin tid!


Resultatet så langt står ikke i forhold til alt arbeidet synes jeg.
Clue 5 har kommet, så det er bare å fortsette. Gleder meg til å bli ferdig
og få vasket og blokket dem, så blir de kanskje litt jevnere...

4 kommentarer:

 1. Se der ja - så fine!
  Jeg driver fortsatt og sliter med clue 4, det er så mange omganger! Må se og få opp farten før jeg mister gnisten helt. Sikkert mange som er ferdige allerede - det er så mange ivrige strikkere på Ravelry. Jeg syns neste sokkene i fjor var morsommere - og da var de gratis også, haha.
  Men - det er jo litt gøy også da!
  God uke til deg!

  SvarSlett
 2. God morgen. Dei ser veldig avansert ut. blir sikkert kjempefine når du får vaket dem. går eg til da. eg bruker stort sett å dampe tingene eg da. ting eg selger asker eg aldri før eg gir det fra meg. Eit spes prinsipp eg har. Alle får sjølvsagt besked om det når dei får dem. er spent på å sjå korleis dei vert når du får dem på foten. for du skal vel ha skjønnhetene sjølv. klemmen

  SvarSlett
 3. Eg har alltid hatt det prinsippet med vasking til andre. OG da eg strikket tre barnedresser til ei tvillingmor, var eg veldig glad for akkurat det. Det var i superwash garn i forskjellige farger. Mora vasket dem sjølv da ho fikk dei. dto av dei oppførte seg som dei skulle, mens den eine krympet/tovet ein god del. Hadde eg vasket dem da, hadde eg fått heitl hetta og strikka ein ny og så var det fargene i det garnet som hadde skylda. Derfor holder eg på det prinsippet.
  Måtte berre forklare kvifor hehe

  SvarSlett
 4. enig med deg at alt arbeidet står ikke til resultatet, men jeg har jukset etter hælen. Da var jeg lei. Når jeg ser dine skulle jeg ønsket at jeg fortsatte litt lenger....uten juks.

  SvarSlett